ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

من وصفات بورية الرنجة

اذهب الى الأسفل

من وصفات  بورية الرنجة  Empty من وصفات بورية الرنجة

مُساهمة من طرف بنتوتة مصرية الجمعة مايو 03, 2013 8:53 pm

من وصفات  بورية الرنجة  375106_382933911819139_748373718_n

من وصفات شم النسيم


بيوريه الرنجة

المقادير:
½ كيلو رنجة
½ كوب طحينة
2 ملعقة زيت زيتون
شوية ميه صغيرين
ليمون

الطريقة
1- نظّفي الرنجة كويس جدا، واعصري عليها الليمون.

2- قطّعيها قطع صغيرة وحطيها في الخلاط، ومعاها باقي المكونات، واضربيهم مع بعض كويس.

3- حطي الخليط في علبة بلاستيك واقفليها كويس، وشيليها في الثلاجة، وعند
التقديم حطّي الرنجة في طبق التقديم وزيّنيها بشرائح الليمون، وممكن تقدمي
معاها كمان عيش محمص.. وبالهنا والشفا.

خلي بالك
وإنتِ بتشتري
الرنجة إنها تكون سليمة ولونها ذهبي، ويا ريت تبدئي في تنظيف الرنجة
والفسيخ والسردين قبل شم النسيم بيوم على الأقل، علشان تكون جاهزة وكمان
تقدري تتخلصي من أي ريحة تكون موجودة في البيت.

بنتوتة مصرية
بنتوتة مصرية
Admin

عدد المساهمات : 2259
نقاط : 5833
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 10/05/2011

https://maywayegypt.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى