ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل البسبوسة

اذهب الى الأسفل

طريقة    عمل البسبوسة Empty طريقة عمل البسبوسة

مُساهمة من طرف بنتوتة مصرية الجمعة مايو 03, 2013 9:03 pm


طريقة    عمل البسبوسة 21306_382876495158214_507253588_n


البسبوسة

المقادير:
2كوب سميد(دقيق فرخة - سيمولينا )
نص كوب سمنة سايحة وسخنة
كوب سكر
رشة ملح
3 معالق عسل جلوكوز (شراب الدرة) لو مش متوفر يبقى عسل ابيض
علبتين زبادى وزن العلبة 80 جرام
معلقة سمنة سايحة

الطريقة:
نحط السميد والسكر والملح والعسل والسمنة ونقلبهم بالمعلقة لغاية ما كل المكونات تتغلف بالسمنة
نضيف الزبادى ونقلب براحة بالمعلقة اهم حاجة بالراحة علشان تبقى طرية
ندهن صنية مقاس 26بالسمنة من كل الجوانب ونحط فيها البسبوسة ونحط على وشها
معلقة السمنة وندخلها الفرن على 180لمدة نص ساعة واول لما نلاقى الحروف
احمرت نشغل الشواية
اول لما تحمر نصب عليها الشربات السخن وهى سخنة والشربات يكون خفيف

نطى الفرن وندخلها لمدة 30 دقيقة لغاية ما تشرب كل الشربات وبعدين نقدمها

ملحوظة:
ممكن نضيف مكسرات على الوش
ممكن نسبها سادة ونحط عليها القشطة من فوق وتقدم بالهنا
.
بنتوتة مصرية
بنتوتة مصرية
Admin

عدد المساهمات : 2259
نقاط : 5833
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 10/05/2011

https://maywayegypt.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى