ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الحوواشي الاسكندراني

اذهب الى الأسفل

الحوواشي الاسكندراني  Empty الحوواشي الاسكندراني

مُساهمة من طرف بنتوتة مصرية السبت يوليو 27, 2013 5:15 pm


 الحوواشي الاسكندراني  994546_487057464710796_54615244_n



الحواوشى الاسكندرانى






المقادير :





نصف كيلو دقيق


1 كوب زبادى


نصف معلقه ملح ونصف معلقه سكر


معلقه صغيره خميره فوريه


كوب الاربع ماء مع 2 معلقه زيت


1 كيلو لحم بقرى مفروم وعليه 100 جرام من الليه الضانى


2 بصله مبشوره 2 طماطم مقطعه قطع صغيره


1 كوب بقدونس وكزبره خضراء مفرومه


1 بلح جوزه الطيب مبشوره ملح وفلفل اسود


2 فلفل حامى حسب الرغبه مع معلقه صغيره شطه بودره





طريقة التحضير





تعجن المكونات مع بعضها جيدا حتى نحصل على قوام مناسب للعجينه ثم نتركها لتخمر ثم نقطعها حسب الطلب والمكونات دى تعمل حوالى 5 سندوتش ثم تفرد العجينه فى حجم رغيف العيش العادى





بنحط كل المكونات دى على بعضها ونقلبها كويس مع اللحمه وبعد كده بنجيب العجينه اللى فردناها ونحط اللحمه عليها بشكل دائرى ونحط راق تانى من العجينه على اللحمه


وتقفل من الاجناب ثم تدخل الفرن وبالهنا والشفا
بنتوتة مصرية
بنتوتة مصرية
Admin

عدد المساهمات : 2259
نقاط : 5833
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 10/05/2011

https://maywayegypt.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى