ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة رز بالجمبرى

اذهب الى الأسفل

طريقة رز بالجمبرى Empty طريقة رز بالجمبرى

مُساهمة من طرف بشاير النور الخميس يناير 23, 2014 10:30 pm


عملت رز بالجمبرى من يومين وكان حلو اوى ماشاء الله قلت لازم اقولكم الطريقة



المقادير




بصلة مفرومة

نص كيلو جمبرى مخلى انا بجيب اكياس الروبيان المجمدة

توم مفروم

فلفل اخضر مفروم

ملح وفلفل وكمون وكارى وشطة

2 كوب رز 

زيت 




الطريقة




1-نحمر البصلة فى الزيت على النار لحد ما لونها يبدأ يغمق




2-نحط فصين التوم على البصلة ونحمرهم سوا لحد ما لونهم يغمق يبقى بنى بس اوعى تتحرق 



3-نحط الفلفل الاخضر المفروم طبعا الفلفل المكبب



4-نقلبهم سوا لحد ما الفلفل يدبل والبصلة تتحمر خالص ونروح حاطين عليهم الجمبرى 



5-نحط ملح وفلفل اسمر ونقطة كمون ونقطة شطة ومعلقة صغيرة كارى ممسوحة ونقلب




6-نوطى النار ونسيب الجمبرى ينزل ميته




7-نزود شوية مية لحد ما الجمبرى يستوى وحاولى متنشفهوش اوى خلى فيه صوص علشان يدى طعم للرز



8-نحط الرز على الجمبرى ونقلبه نص دقيقة



9-نزود المية على حسب كمية الرز يعنى كوبايتين مية ولو حسيتى المية زيادة قللى شوية منها



10-نسيبه يستوى على نار واطية خالص ونبقى نقلب كل فترة علشان ميعجنش

بشاير النور

عدد المساهمات : 601
نقاط : 1740
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 13/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى