تارت البسكويت وايس كريم بالبسكويت
صفحة 1 من اصل 1
تارت البسكويت وايس كريم بالبسكويت
[size=32]
اهلا بيكم يا بنات
انهارده هنزلكم طريقه[url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C6%92%C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E] المكرونه البشاميل[/url] بتكاتها وحركاتها ههههه
ويا رب تعجبكم باذن الله
اولا طبعا بتعصجى اللحمه
بتجيبى اللحمه
وتقطعى عليها البصل والفلفل الاخضر العادى والحامى مكعبات
مع معلقه سمنه صغيره
وتضيفى عليها توابلك
ملح - فلفل - حبهان - قرفه خشب - قرنفل -[url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%AC%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B2%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%A8] جوزه الطيب[/url] - مستكه
وتسيبيها ع النار تستوى
واول ما تستوى خلاص تكونى مقشره فص توم مهروس وطماطمايه واحده وتضربيهم فى الخلاط
وتنزليهم على اللحمه تاخد كام غلوه كمان
ودى طريقه اخدتها من حبيبتى روتا
ودى نفس طريقه تعصيج لحمه الازنيا
بجد بيبقى ريحتها وطعمها تحفه
بعد كده نسلق المكرونه
ونعمل خلطه البشاميل
ودى اللى عليها العين والنيه
قدامك يا بنتى طريقين قصدى طريقتين
أما تجيبى الكيس الجاهز وتحطى عليه لتر [url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%A0 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%AF]لبن بارد[/url]
وده مش بتحطى عليه اى اضافات
او تحطى 3 معالق دقيق تصفريهم بس 4 او 5 معالق سمنه
وتحطى عليهم كيلو لبن وحبه ملح وفلفل وقرفه
واول ما يبتدى يتقل تنزليه من على النار
نجاح اى بشاميل فى ان اللبن اولا باااااااااااارد
وده علشان الدقيق ميكلكعشى
وان ايدك على طول بتبقى فيه بالتقليب
والا هيكلكع منك
وانا بحب أحط عليه اول ما انزله 3 معالق كبار جبنه بريزيدون الكوبايات
بطعم [url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%AE%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1]الجبنه المدخنه[/url]
بتديعها طعم رائع
وليكى انك تختارى الطعم اللى تحبيه
عملتى البشاميل خدى ربعه واخلطى بيه المكرونه المسلوقه
وبعد كده حطى نص المكرونه فى الصينيه
وعليها اللحمه المعصجه
وبعد كده بقيه المكرونه
بعد كده انزلى بالباشاميل الجاااااااااااااامد قوووووووى
وظبطيه بقى بحبه جبنه رومى مبشووووووووره
يا خرابى على ريحتها فى الفرن دماااااااار ههههههههههه
وبعد كده دخليها الفرن لحد ما وشها يصفر غامق
وطبعا ريحه الجبن والتوابل ما شاء الله رووووعه
وبألف هنا[/size]
اهلا بيكم يا بنات
انهارده هنزلكم طريقه[url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C6%92%C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E] المكرونه البشاميل[/url] بتكاتها وحركاتها ههههه
ويا رب تعجبكم باذن الله
اولا طبعا بتعصجى اللحمه
بتجيبى اللحمه
وتقطعى عليها البصل والفلفل الاخضر العادى والحامى مكعبات
مع معلقه سمنه صغيره
وتضيفى عليها توابلك
ملح - فلفل - حبهان - قرفه خشب - قرنفل -[url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%AC%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B2%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%A8] جوزه الطيب[/url] - مستكه
وتسيبيها ع النار تستوى
واول ما تستوى خلاص تكونى مقشره فص توم مهروس وطماطمايه واحده وتضربيهم فى الخلاط
وتنزليهم على اللحمه تاخد كام غلوه كمان
ودى طريقه اخدتها من حبيبتى روتا
ودى نفس طريقه تعصيج لحمه الازنيا
بجد بيبقى ريحتها وطعمها تحفه
بعد كده نسلق المكرونه
ونعمل خلطه البشاميل
ودى اللى عليها العين والنيه
قدامك يا بنتى طريقين قصدى طريقتين
أما تجيبى الكيس الجاهز وتحطى عليه لتر [url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%A0 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%AF]لبن بارد[/url]
وده مش بتحطى عليه اى اضافات
او تحطى 3 معالق دقيق تصفريهم بس 4 او 5 معالق سمنه
وتحطى عليهم كيلو لبن وحبه ملح وفلفل وقرفه
واول ما يبتدى يتقل تنزليه من على النار
نجاح اى بشاميل فى ان اللبن اولا باااااااااااارد
وده علشان الدقيق ميكلكعشى
وان ايدك على طول بتبقى فيه بالتقليب
والا هيكلكع منك
وانا بحب أحط عليه اول ما انزله 3 معالق كبار جبنه بريزيدون الكوبايات
بطعم [url=http://forums.fatakat.com/%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%AE%C3%99%E2%80%A0%C3%99%E2%80%A1]الجبنه المدخنه[/url]
بتديعها طعم رائع
وليكى انك تختارى الطعم اللى تحبيه
عملتى البشاميل خدى ربعه واخلطى بيه المكرونه المسلوقه
وبعد كده حطى نص المكرونه فى الصينيه
وعليها اللحمه المعصجه
وبعد كده بقيه المكرونه
بعد كده انزلى بالباشاميل الجاااااااااااااامد قوووووووى
وظبطيه بقى بحبه جبنه رومى مبشووووووووره
يا خرابى على ريحتها فى الفرن دماااااااار ههههههههههه
وبعد كده دخليها الفرن لحد ما وشها يصفر غامق
وطبعا ريحه الجبن والتوابل ما شاء الله رووووعه
وبألف هنا[/size]
بارو- عدد المساهمات : 99
نقاط : 267
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 07/06/2011
مواضيع مماثلة
» تارت الكنافه
» تارت الجبن بالقرفة
» عمل البسكويت من المطبخ
» كيك البسكويت السهلة في 5 دقايق
» يس كريم بالقرفة
» تارت الجبن بالقرفة
» عمل البسكويت من المطبخ
» كيك البسكويت السهلة في 5 دقايق
» يس كريم بالقرفة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro