عجينه الكرواسون
صفحة 1 من اصل 1
عجينه الكرواسون
المقادير::
نصف كيلو دقيق وعلية معلقة كبيره خميرة ومعلقة بكينج بودر ورشة ملح ومعلقة سكر ونضع علية ماء دافئ للعجن عندما تتماسك العجينة نتركها قليلا
طريقة التحضير::
نفردها ونضع عليها نصف ك زبدة جامد فى المنتصف ونقفل عليها العجين مثل الظرف ونحاول بالنشابة ان نفرد الزبدة مع العجينة ثم نشكل على شكل ظرف ونضعها فى
نفردها ونضع عليها نصف ك زبدة جامد فى المنتصف ونقفل عليها العجين مثل الظرف ونحاول بالنشابة ان نفرد الزبدة مع العجينة ثم نشكل على شكل ظرف ونضعها فى
التلاجة لمدة نصف ساعة ثم نفرد جيدا ونشكلها على شكل ظرف وندخلها التلاجة ونكرر الخطوات من 5 الى 6 مرات ونشكلها مثل الكرواسون او الباتية
لو هتجربى كمية قليلة من الدقيق يبقى نصها زبدة يعنى لو كوب دقيق يبقى نص زبدة واحشيها بقى جبنة بيضا او جبن رومى مع الزيتون او نوتيلا وشكليها وادهنى الوجة ببضة وعلية حليب بودر وقليلا من الماء
لو هتجربى كمية قليلة من الدقيق يبقى نصها زبدة يعنى لو كوب دقيق يبقى نص زبدة واحشيها بقى جبنة بيضا او جبن رومى مع الزيتون او نوتيلا وشكليها وادهنى الوجة ببضة وعلية حليب بودر وقليلا من الماء
بشاير النور- عدد المساهمات : 601
نقاط : 1740
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 13/05/2011
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro