طريقه سلطه الكولو سلو
صفحة 1 من اصل 1
طريقه سلطه الكولو سلو
المكونات
1 كرنبه بيضاء متوسطه
جزر بنسبة 10 % من حجم الكرنبه
عسل نحل نصف كوب سكر بودر
نصف ملعقه صغيره ملح 1كوب مايونير
1 ملعقه كبيره عصير ليمون
ربع كوب لبن حليب وممكن يستبدل بالزبادي حسب الرغبه
الطريقه
انزعي ورقتين تلاته من بره الكرنبه
اقطعي الراس وما حولها من الداخل تماما
قطعي الكرنبه قطع يسهل وضعها بالاستور ماستر ( معد الطعام )
ضعي قطع بحجم صغير حتى تتحكمي بمقاس التقطيع
بحيث يكون قطع مش ناعمه وكانك خرطيه
ضعي الكرنب المقطع ببوله كبيره
قطعي الجزر في الاستور ماستر ناعم اكتر من الكرنب
وضيفيه على الكرنب وضيفي عسل النحل
حوالي ملعقه كبيره لكل 2 كوب كرنب واخلطيه جيدا
ضيفى السكر البودر وقلبي كويس وضيفي الملح و المايونيز
بحيث تتماسك كل المكونات
ضيفي اللبن او الزبادي ربع كوب لكل كوب مايونيز
دخلي الخليط التلاجه لا يقل عن ساعتين قبل الاستخدام
وبالف صحه وعافيه
ملحوظه
ممكن تحتفظي بخليط الكرنب والجزر وبدون اضافات
بالفريزر وتخرجيه قبل الاستخدام يادوب يتفكك
وضيفي باقي المكونات قبل الاكل مباشرة
السكر البودر افضل من السكر العادي
لان به نسبة نشا بتساعد على التماسك
الليمون بيحافظ على لون الكرنب
الملح لكسر حدة السكر والعسل
الملح بيساعد على سرعة تجانس الخليط
1 كرنبه بيضاء متوسطه
جزر بنسبة 10 % من حجم الكرنبه
عسل نحل نصف كوب سكر بودر
نصف ملعقه صغيره ملح 1كوب مايونير
1 ملعقه كبيره عصير ليمون
ربع كوب لبن حليب وممكن يستبدل بالزبادي حسب الرغبه
الطريقه
انزعي ورقتين تلاته من بره الكرنبه
اقطعي الراس وما حولها من الداخل تماما
قطعي الكرنبه قطع يسهل وضعها بالاستور ماستر ( معد الطعام )
ضعي قطع بحجم صغير حتى تتحكمي بمقاس التقطيع
بحيث يكون قطع مش ناعمه وكانك خرطيه
ضعي الكرنب المقطع ببوله كبيره
قطعي الجزر في الاستور ماستر ناعم اكتر من الكرنب
وضيفيه على الكرنب وضيفي عسل النحل
حوالي ملعقه كبيره لكل 2 كوب كرنب واخلطيه جيدا
ضيفى السكر البودر وقلبي كويس وضيفي الملح و المايونيز
بحيث تتماسك كل المكونات
ضيفي اللبن او الزبادي ربع كوب لكل كوب مايونيز
دخلي الخليط التلاجه لا يقل عن ساعتين قبل الاستخدام
وبالف صحه وعافيه
ملحوظه
ممكن تحتفظي بخليط الكرنب والجزر وبدون اضافات
بالفريزر وتخرجيه قبل الاستخدام يادوب يتفكك
وضيفي باقي المكونات قبل الاكل مباشرة
السكر البودر افضل من السكر العادي
لان به نسبة نشا بتساعد على التماسك
الليمون بيحافظ على لون الكرنب
الملح لكسر حدة السكر والعسل
الملح بيساعد على سرعة تجانس الخليط
goga miro- عدد المساهمات : 3675
نقاط : 11059
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 14/01/2015
مواضيع مماثلة
» طريقه عمل الحواوشي 2015, علي طريقه الشيف شربيني 2015
» طريقه المحاشى
» طريقه عمل العيش الفينو
» طريقه عمل بطاطس مشوية
» طريقه بسكويت الرول
» طريقه المحاشى
» طريقه عمل العيش الفينو
» طريقه عمل بطاطس مشوية
» طريقه بسكويت الرول
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro