ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الكوردن بلو زي الجاهز بالظبط

اذهب الى الأسفل

الكوردن بلو زي الجاهز بالظبط Empty الكوردن بلو زي الجاهز بالظبط

مُساهمة من طرف بارو الثلاثاء أكتوبر 04, 2011 2:53 am

حبيت اقولكم على طريقة الكوردن بلو يعنى صدور الفراخ المخلية بس محشية جبنة قشطة والفلفل الاخضر
الكوردن بلو زي الجاهز بالظبط 13003170901395
الكوردن بلو زي الجاهز بالظبط 13003171178629
ندخل على الطريقة

فراخ بانيه بس و احنا بنشتريها نقول للراجل رققها علشان هنحشيها
نتبل الفراخ البانيه بماء البصل و الليمون و الملح و الفلفل
بعدين نجى على الخلطة الى حنحشى بيها الفراخ وهى جبن رومي او شيدر مبشور
ملعقة قشطة ودى حسب الرغبة
فلفل اخضر مقطع مكعبات صغيرة
نخلط الحشو في طبق

(اللي هو الجبن المبشور +الفلفل الاخضر المقطع + القشطة)
نجيب قطعة الفراخ ونفردها و تحشيها من الحشو (ملعقة كبيرة مثلا)
بنحشي بالطول مش بالعرض
وبعد كدة نحضر طبق فية دقيق ونحط فيها الفراخ
بحيث الدقيق يغطيها تماما
(سامعة واحدة بتقول كده مش هتفك؟؟)
(ماهو الدقيق لما يغطيها تماما مش ممكن تفك ابدا)
(عموما لو خايفة تفك اقفليها بخلة السنان بالطول علشان ماتكونش بارزة
ونكون محضرين بيض مضروب وعليه ملح و فلفل
ونحط الفراخ فى بيض مضروب وعليه ملح و فلفل
وبعدين نكون محضرين
دقيق ذرة
(علشان هتاخد وقت و البقسماط بيتحرق بسرعة انما ده بيستحمل
ونحط الفراخ فيها بعد البيض على طول
و نرصهم في طبق
و لما نخلص الكمية اللي عندنا نحطهم في التلاجة نصف ساعة مثلا علشان يمسك نفسه
و بعدين نحضر طاسة فيها زيت غزير و نحط الفراخ فيها و نقلب كل فترة
علشان تتحمر من كل الجوانب
و تقدم ساخنة
انا متخيلاني باكلها دلؤتي و الجبن الرومي او الشيدر بتمط معايا وباكل معاها مكرونة
وممكن نعملها باللحم البفتيك
ويارب تعجبكو
منقول

بارو

عدد المساهمات : 99
نقاط : 267
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 07/06/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى