ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]
ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة ارز بالخلطة

اذهب الى الأسفل

طريقة ارز بالخلطة  Empty طريقة ارز بالخلطة

مُساهمة من طرف بارو السبت نوفمبر 19, 2011 6:44 am


اولا المقادير
3ك رز كبد وقوانص (ممكن قطع صدور فراخ او لجمة مفرومة حسب الرغبة)
شوربة اذا امكن لوز مسلوق ومقسر ومحمر فى السمن زبيب
3معالق سكر بهارات(لورا وحبهان قرفة قرنفل)
طريقة العمل
نتبل الكبد والقوانص ببصلة مبشورةونسبها لغاية مانحتاجها
احنا قلنا 3 كوبيات رز معاهم 3 معالق سكر يعنى كل كوباية عليها معلقة
نحرق السكر دة فى الحلة يغمق لحد مايبقة لون الكراميل بتاع الكريم كرامل(لو فتح حيسكر ولو غمق حيمرر)دى اهم خطوة
نحط الكبد والقوانص على الكراميل ونحط الشوربة لحد ماتغلى ابتدى ضيفى البهارات السابقة والزبيب ونضيف الرز والسمن الى ان يتم النضج اغرفية فى الاطباق وضيفى عليى اللوز والف هنا


بارو

عدد المساهمات : 99
نقاط : 267
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 07/06/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى