طريقة عمل التوست بالصوررررررررررررررررر
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل التوست بالصوررررررررررررررررر
تعالو نشوف المقادير والطريقه مع بعض
4 كوب دقيق
2 كوب ماء
4 ملاعق زيت
2 ملعقه سكر كبيره
قطعة خميره بيره
اول حاجه هنجيب الخميره و السكر ونص كوب ماء و نخمرهم مع بعض
بعد كده كوب دقيق وع الخميره والمايه والسكر اللى اتخمرو مع بعض
ونعجن هيكون العجينه سايله نبدء نضع الدقيق الباقى ونعجن لو لقيتى العجينه عاوزه دقيق زودى شويه دقيق
بعد ما نعجنها نسبها تخمر حوالى ساعه ونص
العجينه دى بعد ما خمرت انا كنت عامله 4 كوبيات دقيق بس بكوب الجبنه البريزدون الصغير
لانى لما اجى اجرب حاجه بجرب بمقادير بسيطه فعلشان كده العجينه مش كتير يا دوب
المقدار اللى انتو هتشفوه بس
هنا العجينه لما بططها علشان اطبقها مقاس القالب اللى هحط فيه العجينه
وطبعا نكون دهنينه زيت ورشينه بالدقيق كويس وده شكل القالب
بنقيس القالب على العجينه علشان يطلع المقاس مطبوط
العجينه بعد ما حطيناها فى القالب
نغطى العجينه بكيس نايلون وفوطه ونسيبها تانى حوالى ساعه ونص تخمر تانى
هنا خمرت بعد الساعه ونص ندخلها الفرن انا دخلتها فرن الكهربا على درجه حراره 350 درجه
قعدت حوالى تلت ساعه
هنا والقالب داخل الفرن شايفين بء العجين يعلا كمان ازاى وهو داخل الفرن
وقبل ما نطلعه بحوالى 5 دقايق ندهن وشه زيت يالفرشاه ونقفل الفرن تانى يكمل التسويه بتعته
بعد ما يطلع من الفرن نبدء تانى نغطيه بكيس نايلون وفوطه ونسيبه حوالى ساعه الا ربع
ونقطع و بالهنا والشفا على قلوبكو
انا مش هتكلم هسيب الصور تتكلم يارب يعجبكو
ا
4 كوب دقيق
2 كوب ماء
4 ملاعق زيت
2 ملعقه سكر كبيره
قطعة خميره بيره
اول حاجه هنجيب الخميره و السكر ونص كوب ماء و نخمرهم مع بعض
بعد كده كوب دقيق وع الخميره والمايه والسكر اللى اتخمرو مع بعض
ونعجن هيكون العجينه سايله نبدء نضع الدقيق الباقى ونعجن لو لقيتى العجينه عاوزه دقيق زودى شويه دقيق
بعد ما نعجنها نسبها تخمر حوالى ساعه ونص
العجينه دى بعد ما خمرت انا كنت عامله 4 كوبيات دقيق بس بكوب الجبنه البريزدون الصغير
لانى لما اجى اجرب حاجه بجرب بمقادير بسيطه فعلشان كده العجينه مش كتير يا دوب
المقدار اللى انتو هتشفوه بس
هنا العجينه لما بططها علشان اطبقها مقاس القالب اللى هحط فيه العجينه
وطبعا نكون دهنينه زيت ورشينه بالدقيق كويس وده شكل القالب
بنقيس القالب على العجينه علشان يطلع المقاس مطبوط
العجينه بعد ما حطيناها فى القالب
نغطى العجينه بكيس نايلون وفوطه ونسيبها تانى حوالى ساعه ونص تخمر تانى
هنا خمرت بعد الساعه ونص ندخلها الفرن انا دخلتها فرن الكهربا على درجه حراره 350 درجه
قعدت حوالى تلت ساعه
هنا والقالب داخل الفرن شايفين بء العجين يعلا كمان ازاى وهو داخل الفرن
وقبل ما نطلعه بحوالى 5 دقايق ندهن وشه زيت يالفرشاه ونقفل الفرن تانى يكمل التسويه بتعته
بعد ما يطلع من الفرن نبدء تانى نغطيه بكيس نايلون وفوطه ونسيبه حوالى ساعه الا ربع
ونقطع و بالهنا والشفا على قلوبكو
انا مش هتكلم هسيب الصور تتكلم يارب يعجبكو
ا
بارو- عدد المساهمات : 99
نقاط : 267
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 07/06/2011
مواضيع مماثلة
» طريقة رز بالجمبرى
» طريقة عمل الفراخ المشواية علي طريقة الشيف يسري بالصور
» طريقة عمل الهامبرجر
» طريقة عمل تمر الهندي
» طريقة ارز بالخلطة
» طريقة عمل الفراخ المشواية علي طريقة الشيف يسري بالصور
» طريقة عمل الهامبرجر
» طريقة عمل تمر الهندي
» طريقة ارز بالخلطة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro