شوربة الفراخ بالكريمة
صفحة 1 من اصل 1
شوربة الفراخ بالكريمة
شوربة الفراخ بالكريمة
المقادير:
2 قطعة صدور فراخ متبّلة
2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة دقيق
2 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
كوب كريمة للطبخ
ملح وفلفل
كوب لبن
بيضة
الطريقة:
1- حطّي الزبدة في حلة على النار، وحطّي عليها الدقيق، وقلّبيهم كويس لحد ما الدقيق يبقى لونه دهبي.
2- اضربي البيضة كويس مع اللبن وحطّيهم على الدقيق، واستمرّي في التقليب كويس، وحطي عليهم الكريمة والشوربة.
3- قطّعي صدور الفراخ لمكعبات صغيّرة وشوّحيها في النار مع ملعقة زبدة،
وبعد كده حطّيها على الشوربة، وسيبيها على النار لمدة خمس دقائق.
4- حطّي الشوربة في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالبقدونس.
او
شوربة كريمة الفراخ
المقادير:
1/2 كيلو صدور فراخ مخلية ومقطعة قطعا صغيرة
علبة زبادي
3 معالق دقيق
1/2 كوب زبدة
جزرة مقطعة قطعا صغيرة
1/2 كوب حبوب الذرة (حسب الرغبة) "من السوبر ماركت"
1/2 مكعب مرقة دجاج
3 أكواب مية
ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1- اضربي الزبدة السايحة مع مرقة الدجاج والدقيق والزبادي والمية في الخلاط كويس.
2- حطي الخليط على النار لغاية ما يغلي مع التقليب المستمر، وبعد كده ضيفي
إليه قطع الدجاج والجزر والذرة وسيبيه على نار هادية لمدة ربع ساعة أو
لغاية ما تحسي إن الشوربة بقت ثقيلة ومتجانسة، بعد كده ضيفي إليها الملح
والفلفل الأسود، وبعدين اغرفيها في أطباق الشوربة و معاها قطع توست محمر
وليمون حسب الرغبة.
المقادير:
2 قطعة صدور فراخ متبّلة
2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة دقيق
2 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
كوب كريمة للطبخ
ملح وفلفل
كوب لبن
بيضة
الطريقة:
1- حطّي الزبدة في حلة على النار، وحطّي عليها الدقيق، وقلّبيهم كويس لحد ما الدقيق يبقى لونه دهبي.
2- اضربي البيضة كويس مع اللبن وحطّيهم على الدقيق، واستمرّي في التقليب كويس، وحطي عليهم الكريمة والشوربة.
3- قطّعي صدور الفراخ لمكعبات صغيّرة وشوّحيها في النار مع ملعقة زبدة،
وبعد كده حطّيها على الشوربة، وسيبيها على النار لمدة خمس دقائق.
4- حطّي الشوربة في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالبقدونس.
او
شوربة كريمة الفراخ
المقادير:
1/2 كيلو صدور فراخ مخلية ومقطعة قطعا صغيرة
علبة زبادي
3 معالق دقيق
1/2 كوب زبدة
جزرة مقطعة قطعا صغيرة
1/2 كوب حبوب الذرة (حسب الرغبة) "من السوبر ماركت"
1/2 مكعب مرقة دجاج
3 أكواب مية
ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1- اضربي الزبدة السايحة مع مرقة الدجاج والدقيق والزبادي والمية في الخلاط كويس.
2- حطي الخليط على النار لغاية ما يغلي مع التقليب المستمر، وبعد كده ضيفي
إليه قطع الدجاج والجزر والذرة وسيبيه على نار هادية لمدة ربع ساعة أو
لغاية ما تحسي إن الشوربة بقت ثقيلة ومتجانسة، بعد كده ضيفي إليها الملح
والفلفل الأسود، وبعدين اغرفيها في أطباق الشوربة و معاها قطع توست محمر
وليمون حسب الرغبة.
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الفراخ المشوبة
» كفتة الفراخ اكثر من رائعة
» طريقة عمل الفاهيتا الفراخ
» فطيرة الفراخ اللذيذة بالصوررررررررررررررررررررررر
» طريقة عمل شاورما الفراخ
» كفتة الفراخ اكثر من رائعة
» طريقة عمل الفاهيتا الفراخ
» فطيرة الفراخ اللذيذة بالصوررررررررررررررررررررررر
» طريقة عمل شاورما الفراخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro