صدور فراخ محشية جبنة
صفحة 1 من اصل 1
صدور فراخ محشية جبنة
[color:ef9c=#993300]المكونات
زيت
4 قطعة صدور فراخ مخلية وبدون جلد
125 جرام جبنة كريمة
125 جرام جبنة شيدر
نص كوب لبن
1 كوب عيش توست محمص مطحون
125 جرام جبنة بارميزان
2 فص ثوم مطحون
2 ملعقة كبيرة زبدة سايحة
1 ليمون معصورة
ربع ملعقة كبيرة ملح
ربع ملعقة كبيرة باربيكا
طريقة عمل صدور فراخ محشية جبنة
اول خطوة انك تسخنى الفرن على درجة 175.
بعد كدة تجيبى صينية فرن، وتدهنيها بالزيت كويس، وتحفظيها.
تجيبى صدور الفراخ وتفتحيها من النص زى ما بتفتحى ساندوتشات كده.
بعد كده تحشى كل صدر بقطعة جبنة شيدر، ومعلقة جبنة كريمى، وتقفلى الصدر تانى كويس، وتحفظيهم.
بعد كده تفضى اللبن فى ابريق واسع او طبق غويط، وفى طبق تانى تخلطى الجبنة البارميزان مع العيش المحمص المطحون.
وتبتدى تاخدى صدور الفراخ وتغطسيها فى اللبن، وبعد كده تغطسيها من الجانبين فى خليط الجبنة والعيش المطحون، وترصيهم فى صينية الفرن المدهونة زيت.
بعد كده تجيبى الزبدة وتحطيها فى كاسارولة صغيرة على نار متوسطة،وتضيفى عليها عصير الليمون والثوم المفروم، وتقلبيهم، وترشيهم على الفراخ، وفى الاخر ترشى الملح والبابريكا.
فى الاخر تدخلى الصينية فى الفرن وتسبيها لمدة نص ساعة، لغاية ما الفراخ تستوى كويس.
وبالهنا والشفا...
زيت
4 قطعة صدور فراخ مخلية وبدون جلد
125 جرام جبنة كريمة
125 جرام جبنة شيدر
نص كوب لبن
1 كوب عيش توست محمص مطحون
125 جرام جبنة بارميزان
2 فص ثوم مطحون
2 ملعقة كبيرة زبدة سايحة
1 ليمون معصورة
ربع ملعقة كبيرة ملح
ربع ملعقة كبيرة باربيكا
طريقة عمل صدور فراخ محشية جبنة
اول خطوة انك تسخنى الفرن على درجة 175.
بعد كدة تجيبى صينية فرن، وتدهنيها بالزيت كويس، وتحفظيها.
تجيبى صدور الفراخ وتفتحيها من النص زى ما بتفتحى ساندوتشات كده.
بعد كده تحشى كل صدر بقطعة جبنة شيدر، ومعلقة جبنة كريمى، وتقفلى الصدر تانى كويس، وتحفظيهم.
بعد كده تفضى اللبن فى ابريق واسع او طبق غويط، وفى طبق تانى تخلطى الجبنة البارميزان مع العيش المحمص المطحون.
وتبتدى تاخدى صدور الفراخ وتغطسيها فى اللبن، وبعد كده تغطسيها من الجانبين فى خليط الجبنة والعيش المطحون، وترصيهم فى صينية الفرن المدهونة زيت.
بعد كده تجيبى الزبدة وتحطيها فى كاسارولة صغيرة على نار متوسطة،وتضيفى عليها عصير الليمون والثوم المفروم، وتقلبيهم، وترشيهم على الفراخ، وفى الاخر ترشى الملح والبابريكا.
فى الاخر تدخلى الصينية فى الفرن وتسبيها لمدة نص ساعة، لغاية ما الفراخ تستوى كويس.
وبالهنا والشفا...
goga miro- عدد المساهمات : 3675
نقاط : 11059
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 14/01/2015
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل فراخ بالمايونيز دايت
» ساندويتشات مشوية محشية باللحم المفروم
» فراخ بانية
» فراخ كنتاكي بالصوررررررررر
» وصفة فراخ بالصلصة
» ساندويتشات مشوية محشية باللحم المفروم
» فراخ بانية
» فراخ كنتاكي بالصوررررررررر
» وصفة فراخ بالصلصة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة أبريل 21, 2017 12:00 pm من طرف goga miro
» شركة ماى واى
الإثنين أبريل 10, 2017 12:23 pm من طرف goga miro
» ربية منتجات فرع الشرقيه اليوم الاثنين 10-4-2
الإثنين أبريل 10, 2017 12:21 pm من طرف goga miro
» برنامج صمود(ابريل-ايو-يونيه 2017) من شركة ماى واى وفرصة تحقيق شيك ليدر هذا العام وتكريم مادي ومعنوي .. تعرف علي التفاصيل !!
الجمعة أبريل 07, 2017 7:58 pm من طرف goga miro
» كلام_كبار_وركز_فيه_كويس_اكيد_هتستفيد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:13 pm من طرف goga miro
» تنشيط فروع ماى واى الموحد ( فروع القاهره- الصعيد-الدلتا - القناه ) من 8-15 ابريل 2017 وتنشيط العضو الجديد
الجمعة أبريل 07, 2017 12:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع بورسعيد
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:08 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع المطرية
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:05 pm من طرف goga miro
» منتجات توفرت اليوم بفرع ميامى
الأربعاء أبريل 05, 2017 7:01 pm من طرف goga miro